Ndaptar Milis

Kiye toli ana milis nganggur. Jan, eman-eman temen nek ora difungsikna. Sapa ngerti kanggo nggo kontek-kontek karo kanca-kanca. Daripada gawe maning? Ribet tur repot, karo wektune ya sering angel legane. Wis, dienggo bae. Carane ndaptar gampang…!!!. Ketik daptar spasi nama kirim ke 1234 (ha ha ha). Sory guyon. Klik bae nang sidebar sebelah, engko isi id emaile sampeyan. Genah mbok? Nek urung duwe akun yahoo, ndang digawe bae. Soale ora ana rugine, bisa nggo ngobrol mbireng.

Kayane semene bae impormasine. Kiye toli lagi belajar basa banyumasan. Dadi ngapake urung pulen temenan. Jan …, yuh pada dlosoran nang ngisor wit budin karo nggelar klasa, pijetan. Dikedhepi kuwe gedhang gorenge, mumpung tesih anget, karo ngrungokna radio eskabe acara Klenengan. Kae ramane toli lagi gayeng karo klepas-klepus nang amben. Anu lagi kesumuken.

Yong, yonge…rika nangendi sih…!!!! Kuwe wedange uwis umeb. Mbok njeblug koh kompore. Ssst…aja pada brisik. Kuwe gambar nang ndhuwur prawane sapa yah? Moblong-moblong temen enggane. Apa enggane anakke kaki Karto, tapi ora memper temen, rambute njeblug kaya kuwe.

Nek rika dadi bojone kuwe bocah kepriwe jal? Bisa turu ora kira-kira?😀 Jere bocah kuwe, “all my life is just for you, all-new all-you”. Haduuuuh … maraih nggliyeng temenan.

19 thoughts on “Ndaptar Milis

  1. Juara 1 !!!! Aku comment pertama maning khan !!!! hahahahaha….! aku wis ndaptar khan no…. yo wis siki di nggo bae milis kiye yah…. mungkin bagi temen2 yang nggak bisa akses web (hanya imel aja ) bisa kirim imel kosong ke subscribe-ite_klab@yahoogroups.com. no, tolong di koreksi takut salah…

  2. No, minta nomer hape mu yg valid dunks….?
    soale yg di list nya mugi tuh gak bisa di hubungin…
    jadinya smalem nelpon hendrajay yg tnyata emang beneran gokil, hahaha..!
    trims enwei…! sampe ktemu di jogja yaa

  3. No, takokna meng pak karto, anake wis ana sing ndue urung?? temenan yak… eh, sapa ngerti anake pak karto gelem karo Hendra no…. melas lah meng hendra…. dewekan terus…. wingi curhat meng enyong deweke tersiksa nek dewekan terus huahahahaha… :))
    Temenan ya no… takokna…. hendra toli wis ndue pengasilan dewek mbok !! tur bocaeh ya temuwa…. iya toli… !!

  4. onokarsono

    @Erna
    Sori er, memang nomerku ini nomer siluman, jadi gak bisa dihubungi kalo malem. Itu nomor yang dikasih mugi bener koq😀 . Kalo kontak malam ke sini saja 085 7261 38 688.

    @Mugi
    Selamat berhunting ria. Kabar2 i acara ketemuan karo agus hery.

  5. @erna
    Na, hendra jaya bukan cuma gokil tapi ngglani..!!! kalo ketemu nanti kamu pake lotion aja yang banyak… hehehe… syukur2 mau pake masker, jere ono ambune lecit !! hahahaha…. (Kabuuurrrr…. nggak kena ndra !!! nggak kena !!!😀 weeekss….!!!)

  6. @Mugi
    Toli temenan😀. Iya, kuwe prawane kang Karto rencanane pancen arep nggo hendra bae. Tapi hendra gelem ora ya? Soale umaeh nang kethileng (adoh banget mbok?). Gole apel sing angel.

    Kang Karto nyarati uba rampe, kon nggawa wedhus lanang sisan. Soale anakke wedon kuwe mung-mungan, larang regane, kon dituker karo wedhus lanang (ha ha ha).

  7. onokarsono

    @Erna
    Sory, itu cuma guyon er. Sory komennya saya del, soalnya gak bener itu. Mbok terjadii salah persepsi. Kita ini semua hanya guyon saja koq. Jangan terlalu serious dooong !!!

  8. aduh aku kena maning, ……………..
    iya son gagal maning……gagal maning……
    @ mugi
    aku wangi ya nek kowe kenal parfum nang jakarta ya kan biasane karo minyak duyung…..sinyong-nyong.
    nggo ngundang demit hahahahaha.
    aja disensor ono ini guyon.
    mugi pas smp handbody an karo autan.

  9. Aku habis ketemu agus hery no di UNJ, dia ada talk show undangan dari penerbitnya. tambah tebel jenggotnya hahahaha… padahal dia banyak waktu luan cuma aku bisa nemenin sampek jam 2 doang…🙂 sempet ngobrol ngalor ngidul juga(kadang2 juga ngetan ngulon), ngobrol masalah web hosting juga yg mau di beliin si agus sp, tinggal nagih janjinya agus sp aja neh… kata hery nanti mau pake JOOMLA aja biar cepet… kita siap ngebantu khan no… info apa aja dan ide apa aja yg penting biar tetep berhubungan..

    @Ono, Erna: Emang ada posting apaan sih… curiga nih sama kalian berdua hahahahaha… awas kena gosip jalanan hehehehe…

  10. Perasaan pas SMP urung ana Autan Ndra (iklam banget yak !!) ah koe Super Ngawur dan Ngarang…!!! Ngapusi Koe lah… Nglomboni…!!
    Btw si fery mengendi yah? kok esih urung nongol2… esih ngos-ngosan apa ya.. hehehehe..!!

  11. @Mugi + Ono
    turnuwun ya pren wis nyediakna milis, aku malah urung ndaftar. Rong dina ora ngecek email karo blog deneng sih wis rame temen, pada kemrewek.
    Urip MugiNo!!

    @Hendra + Mugi

    Mbok biyen losione nganggo lenga klentik sing nang gendul??? Mulane mambune tengik hehehehe…. *_^

  12. @ TRI
    Nek nganggo klentik mending tri, kadang2 malah nganggo JELANTAH koh hehehehe…. trus nggo minyak rambut sekalian…. hahahahaha…

    @Hendra
    Mbok sing panuan koe ndra.. hehehehe… sida meng jogja ora? sida party khan… nang kene be akeh koh ndra… Party man hahahah…

Comments are closed.